1 Breze
20 g veganer Frischkäse
5 g frischer Schnittlauch
Breze aufschneiden, mit dem veganen Frischkäse bestreichen und kleingehacktem Schnittlauch toppen – fertig. 🙂
Dazu passt: Frischer Salat.
Achtung: Brezen sind nicht immer vegan oder gar vegetarisch. Manche Bäckereien verwenden Schweineschmalz, für die Herstellung, daher am besten nachfragen. Alternativ kannst Du auf Aufback-Brezen zurückgreifen und hier auf die Zutatenliste achten.
Wenn Du den veganen Frischkäse selbst zubereiten möchtest, findest Du hier mein Basisrezept.
Kalorien 302 kcal
Fett 6,5 g
davon gesättigte Fettsäuren 0,3 g
Kohlenhydrate 49,3 g
davon Zucker 4,7 g
davon Ballaststoffe 1,1 g
Proteine 9,6 g
Ernährungsform Vegan
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |